Κομνηνών 47 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη 2314 019772 6945 896044 αρχείο pdf αφίσα ανταγωνιστικότητα

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2009 έλαβα, κατόπιν εξετάσεων, Υποτροφία της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας και το 2010 τον τίτλο ειδικότητας της Νευρολογίας, μετά από ειδίκευση στην Α’ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχω εργαστεί από το 2010 ως το 2015 ως έμμισθη νευρολόγος σε Πανεπιστημιακά Βρετανικά Νοσοκομεία έως και τον βαθμό του Διευθυντή (Consultant). Ενδεικτικά αναφέρω τα έγκριτα νοσοκομεία Royal Free Hospital, Barnet and Chase Farm Hospitals και το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο Νευρολογίας του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου (Queen Square), στο Εθνικό Νοσοκομείο Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής (National Hospital for Neurology and Neurosurgery). Όλες τις πιο πάνω θέσεις τις κατέλαβα μετά από ελεύθερη προκήρυξη με ανοικτή διαδικασία επιλογής.
Συγκεκριμένα, μετεκπαιδεύτηκα στις Κινητικές Διαταραχές, που αποτελεί υποειδικότητα της Νευρολογίας, ως Senior Clinical and Research Fellow στο νοσοκομείο Royal Free Hospital του Λονδίνου. Eπίσης, συμμετείχα στις μελέτες: Neuroendocrine study of Huntington's disease και PREDICT-HD study του Ινστιτούτου Νευρολογίας του Πανεπιστημίου UCL. Η εξειδίκευσή μου συνεχίστηκε στο διεθνούς φήμης Sobell Department of Motor Neuroscience and Movement Disorders του Institute of Neurology, Queen Square, του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου. Απέκτησα εμπειρία στη ρύθμιση νευροδιεγερτών (Deep Brain Stimulation-DBS) και την τοποθέτηση αντλιών για τη νόσο του Πάρκινσον και άλλες Kινητικές Διαταραχές. Έχω επιληφθεί σειρά επεμβάσεων εμφύτευσης νευροδιεγέρτη DBS επί διετία ως έμμισθη νευρολόγος στο National Institute of Neurology. Εργάστηκα σε ειδικά εξωτερικά ιατρεία για Κινητικές Διαταραχές και για ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης για δυστονίες.

Το 2012 αποτέλεσε σταθμό στη σταδιοδρομία μου όταν επιλέχτηκα ως Διευθύντρια Νευρολογίας (Consultant Neurologist), των νοσοκομείων του Royal Free London NHS Foundation Trust του Λονδίνου.

Το 2015 επέστρεψα στην Ελλάδα και εργάζομαι ως Υπεύθυνη του Ιατρείου νόσου Πάρκινσον και Κινητικών Διαταραχών στην Κλινική «Άγιος Λουκάς» στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Επίσης, διατηρώ ιατρεία Γενικής Νευρολογίας στην Καλαμαριά (Κομνηνών 47 & Μεταμορφώσεως) και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (Ελ. Βενιζέλου 12).